Home » Zakelijke schoonmaak Eindhoven

Fideel ontzorgt

Bij ons staat kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Fideel zakelijk

Fideel Dienstverlening B.V. is al bijna 40 jaar werkzaam in de zakelijke markt.

Zakelijke schoonmaak in Eindhoven, Best en Veldhoven

Fideel Dienstverlening B.V. verzorgt uw zakelijke schoonmaak in Eindhoven, Veldhoven, Best en omgeving! Al ruim 40 jaar zijn we de betrouwbare partner in Eindhoven en omsteken voor schoonmaakwerkzaamheden bij diverse zakelijke klanten. U kunt daarbij denken aan kantoren en showrooms, maar ook gemeentelijke instellingen, zorginstellingen, garages en scholen behoren tot onze klantenkring. Wij bieden iedereen service op maat, waardoor u enkel betaalt waar u voor kiest en een mooi en schoon resultaat kunt verwachten! Zo ontvangt u in een mooi opgeruimd en schoon kantoor uw klanten en andere zakenrelaties. Bovendien werkt u prettiger en productiever in een opgeruimd kantoor.

Zakelijke schoonmaak inhuren in de regio Eindhoven

Fideel Dienstverlening is al ruim 40 jaar werkzaam in Eindhoven, Veldhoven, Best en omgeving als het gaat om schoonmaak in de zakelijke markt. Door de jaren heen hebben we een ruime klantenkring opgebouwd met bedrijven uit verschillende branches. Geen klus is ons dan ook te gek of te groot. Bent u nog op zoek naar een zakelijke partner voor de schoonmaak van uw kantoorpand of zorginstelling in of nabij Best, Eindhoven of Veldhoven? Bekijk dan onze servicepakketten online om te zien wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van een zakelijke schoonmaak voor uw bedrijf in Best, Veldhoven of Eindhoven.

Sluit u aan bij veel verschillende bedrijven en instellingen

Onze zakelijke klanten worden allen voorzien van een schoonmaakservice op maat in en vlak bij Best, Eindhoven en Veldhoven. Wij zijn onder andere partner van:

  • Appartementsgebouwen
  • Bibliotheken
  • Garages
  • Kantoren
  • Medische praktijken
  • Overheidsinstellingen
  • Scholen
  • Showrooms

Interesse of vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u eenmalig of op periodieke basis gebruikmaken van onze professionele schoonmaakdienst? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Dit kan via ons contactformulier of door te bellen naar 0499 – 37 50 10. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Fideel B.V.

Een multifunctioneel bedrijf

Adresgegevens

Hurksestraat 60
5652 AL
Eindhoven

Contactgegevens

Telefoon: 040-3020105
E-mail: info@fideel.nl

Share This