Home » WMO-hulp aanvragen Eindhoven

Fideel ontzorgt

Bij ons staat kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Fideel zakelijk

Fideel Dienstverlening B.V. is al bijna 40 jaar werkzaam in de zakelijke markt.

WMO-hulp aanvragen in Eindhoven of omgeving

Heeft u hulp nodig bij het huishouden en wilt u daarom WMO-hulp aanvragen in Eindhoven, Veldhoven of omstreken? Dit kan via uw gemeente. Als uw aanvraag is goedgekeurd, kunnen wij van Fideel Dienstverlening B.V. passende huishoudelijke hulp voor u regelen. Door onze kleinschaligheid en focus op kwaliteit krijgt u altijd uitstekende huishoudelijke hulp, waardoor u langer thuis kunt wonen en genieten van uw vertrouwde omgeving. Dat wilt u toch ook?

Hoe gaat WMO-hulp aanvragen in Eindhoven of Veldhoven in zijn werk?

Als u WMO-hulp wilt aanvragen in of nabij Eindhoven of Veldhoven, doet u dat via uw gemeente. Als uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u van de gemeente een folder met zorgaanbieders. Een van deze zorgaanbieders is Fideel Dienstverlening. Geef aan uw gemeente door dat u voor ons kiest en wij ontvangen uw aanvraag voor zorg in natura. Vervolgens nemen wij contact met u op voor een intakegesprek, waarna er een passende huishoudelijk medewerker voor u gekozen wordt die op het afgesproken moment bij u aan de slag gaat.

Ontdek onze voordelen

Is het aanvragen van WMO-hulp in Eindhoven of Veldhoven gelukt? Dan kunt u een zorgverlener uitkiezen. Als u kiest voor ons, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Maatwerk: wij luisteren goed naar uw wensen en behoeften en proberen deze altijd zo goed mogelijk te realiseren.
  • Persoonlijke service: u heeft een vaste contactpersoon die altijd precies weet wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren.
  • Snelle service: soms is het zelfs mogelijk om op de dag zelf een afspraak te maken voor schoonmaak.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wist u dat u ook met een pgb huishoudelijke hulp bij ons kunt inkopen? Neem hiervoor contact met ons op. Ook als u hulp nodig heeft bij het aanvragen van WMO-hulp in Eindhoven of Veldhoven staan wij voor u klaar. Bel naar 0499 – 37 50 10 of vul ons contactformulier in. In dat laatste geval ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Fideel B.V.

Een multifunctioneel bedrijf

Adresgegevens

Hurksestraat 60
5652 AL
Eindhoven

Contactgegevens

Telefoon: 040-3020105
E-mail: info@fideel.nl

Share This