WMO huishoudelijke hulp

WMO-partner “Huishoudelijke Hulp” in de Gemeente Eindhoven.

Fideel is een kleinschalige dienstverlening die de huishoudelijke hulp via uw WMO-aanvraag verleend.

Samen met onze medewerkers streven wij naar een uitzonderlijk hoge kwaliteit.
Juist door de kleinschaligheid van onze dienstverlening zijn wij zeer betrokken bij u als cliënt en de huishoudelijke hulp die u nodig heeft. Door deze betrokkenheid signaleren wij veranderingen in de zorgbehoefte.
Onze huishoudelijke hulp maakt het mogelijk dat u langer zelfstandig thuis kunt wonen in uw eigen vertrouwde woonomgeving.
Om u te ontzorgen streven wij naar een flexibele inzet van de geïndiceerde uren
Afhankelijk van uw indicatie is het in overleg  mogelijk om naast de huishoudelijke hulp u te ondersteunen bij de boodschappen of met het bereiden van uw maaltijd en zorgen dat u uw nodige vitaminen binnen krijgt. Deze persoonlijke aandacht vinden wij van groot belang .

Hoe werkt het.

U heeft huishoudelijke hulp aangevraagd bij uw gemeente na indicatie door een medewerkster van Wij Eindhoven zal de gemeente u de geïndiceerde tijd huishoudelijke hulp aanbieden. U krijgt van uw Gemeente een folder met zorgaanbieders. Heeft u uw keuze gemaakt voor Fideel Dienstverlening  dan geeft u dit aan de gemeente door. Wij krijgen deze aanvraag voor zorg in natura  van de gemeente en één van onze mede werksters zal contact met u opnemen voor een intake.

Na de intake wordt er een passende medewerkster gekozen en gaan we op de afgesproken tijd bij u aan de slag.

Kosten:
Uw eigen bijdrage voor de hulp in de huishouding wordt via het Centraal Administratie Kantoor (CAK) geregeld. Afhankelijk uw inkomen en aantal uren hulp wordt uw eigen bijdrage bepaald. Op de website van het CAK kunt u uw eigen bijdrage berekenen www.hetcak.nl telefonisch te bereiken op het gratis telefoonnummer van het CAK :0800-1925.

Voor verdere informatie of een persoonlijke afspraak mail naar ontzorg@fideel.nl of telefonisch tel: 040-3020105

Ook is het mogelijk om huishoudelijke hulp in te kopen via uw PGB u neemt dan contact met ons op en wij maken met u een afspraak voor de intake.
U regelt en bepaalt zelf het aantal uren.

werkgebied fideel

Kijk op bijgaande kaart voor ons werkgebied.

Fideel Dienstverlening is in samenwerking met Casalinga Ontzorgt. Staat uw woonplaats er niet bij? Casalinga Ontzorgt biedt u nog andere werkgebieden aan.

Heeft u vragen?

Fideel B.V.

Een multifunctioneel bedrijf

Adresgegevens

Hurksestraat 60
5652 AL
Eindhoven

Contactgegevens

Telefoon: 040-3020105
E-mail: info@fideel.nl

Share This