Home » WMO huishoudelijke hulp Eindhoven

Fideel ontzorgt

Bij ons staat kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Fideel zakelijk

Fideel Dienstverlening B.V. is al bijna 40 jaar werkzaam in de zakelijke markt.

WMO huishoudelijke hulp in Eindhoven, Best en Veldhoven

Fideel Dienstverlening B.V. verzorgt WMO gerelateerde huishoudelijke hulp in de regio Eindhoven, Veldhoven, Best en omstreken. Ooit begonnen als schoonmaakbedrijf en glazenwasser zijn we inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor al uw schoonmaakdiensten en huishoudelijke ondersteuning. Bij ons staan veiligheid, kwaliteit en duurzaam omgaan met het milieu voorop. Dat ziet u dan ook terug in onze professionele werkwijze, duurzame producten en betrokken medewerkers. Ze bekijken met u wat u zelf kunt en wilt doen, en welke schoonmaakwerkzaamheden u wilt overlaten aan onze professionals.

Professionele WMO huishoudelijke hulp in de regio Best, Eindhoven en Veldhoven

Wanneer u na een indicatie huishoudelijke hulp heeft aangevraagd bij uw gemeente, dient u op zoek te gaan naar een geschikte partner voor het verlenen van deze hulp. Bij Fideel Dienstverlening verzorgen we al voor vele partners WMO huishoudelijke hulp in Eindhoven, Veldhoven, Best en omgeving en helpen we ook u graag. Tijdens een persoonlijk intakegesprek brengen wij uw wensen en onze mogelijkheden in kaart en kan het contract opgesteld worden. U ontvangt van ons altijd een uitstekende hulp in huis voor de afgesproken periode! Zo ontzorgen wij u volledig. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het schoonhouden van uw huis. Wel zo fijn als u merkt dat dat (tijdelijk) niet meer lukt. Daarom is een WMO huishoudelijke hulp van de specialist uit de regio Eindhoven, Best en Veldhoven zo fijn.

Meer weten over onze tarieven? Neem dan contact met ons op

Afhankelijk van de Huishoudelijke Toelage van uw gemeente en zorgverzekering, stellen we voor u een offerte op voor periodieke schoonmaak of andere WMO gerelateerde huishoudelijke hulp in de regio Best, Eindhoven en Veldhoven. Op de website van het CAK vindt u meer informatie over de voorwaarden en berekeningen. Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over het aanvragen van WMO-hulp? Neem dan contact met ons op via het formulier of bel naar 0499 – 37 50 10. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden voor een WMO huishoudelijke hulp van hoge kwaliteit.

Fideel B.V.

Een multifunctioneel bedrijf

Adresgegevens

Hurksestraat 60
5652 AL
Eindhoven

Contactgegevens

Telefoon: 040-3020105
E-mail: info@fideel.nl

Share This