[wpseo_breadcrumb]

Fideel ontzorgt

Bij ons staat kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Fideel zakelijk

Fideel Dienstverlening B.V. is al bijna 40 jaar werkzaam in de zakelijke markt.

Fideel bouwservice

De activiteiten variëren van asbestverwijdering tot renovatiesloop.

Schoonmaakwerk Veldhoven

Schoonmaakwerk laat u in Veldhoven verzorgen door Fideel Dienstverlening! Wij zijn al jaren de specialist op het gebied van schoonmaak binnen de zakelijke markt. Door onze ruime ervaring en service op maat hebben we voor elk bedrijf  en elke klus de juiste specialisten in huis. Of u nu dagelijks uw kantoor wilt laten schoonmaken, maandelijks uw ramen wilt laten zemen of een eenmalige grote schoonmaak wenst; bij Fideel Dienstverlening kan het allemaal.

Schoonmaakwerk op maat in Veldhoven en omgeving

Fideel is een kleinschalige dienstverlenervoor al uw schoonmaakwerkzaamheden in Eindhoven en omgeving. Naast schoonmaakwerk in Veldhoven kunt u bij ons ook terecht voorhuishoudelijke hulp via uw WMO-aanvraag. Voor mensen die niet geheel zelfstandig kunnen wonen zijn we dan ook een zeer interessante partner. Ga gerust in gesprek met één van onze specialisten over de mogelijkheden. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend evenals de offerte die we voor u op kunnen stellen.

Afspraak maken: neem contact op

Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden voor schoonmaakwerk bij u in Veldhoven te bespreken? Bel dan gerust met één van onze medewerkers via telefoonnummer0499 – 37 50 10of vul het contactformulier. Ook voor vragen en meer informatie kunt u altijd bij ons terecht!

Fideel B.V.

Een multifunctioneel bedrijf met drie verschillende werkmaatschappijen.

Adresgegevens

Beemdstraat 17
5653 MA
Eindhoven

Contactgegevens

Share This