Fideel ontzorgt

Bij ons staat kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Fideel zakelijk

Fideel Dienstverlening B.V. is al bijna 40 jaar werkzaam in de zakelijke markt.

Fideel bouwservice

De activiteiten variëren van asbestverwijdering tot renovatiesloop.

Schoonmaakwerk Helmond

Voor al uw schoonmaakwerk in Helmond en omgeving bent u bij Fideel Dienstverlening aan het juiste adres. Wij zijn al jaren een betrouwbare partner voor vele klanten in de omgeving Eindhoven. Met onze zakelijke dienstverlening op het gebied van schoonmaak, asbestverwijdering en huishoudelijke hulp hebben we een brede klantenkring opgebouwd met daarin onder andere zorginstellingen, gemeentelijke instellingen, kantoren en scholen. Uiteraard staan we ook graag voor u klaar met een service op maat!

Ontzorgen van uw schoonmaakwerk in Helmond

Het verzorgen van schoonmaakwerk in Helmond en omgeving is al vele jaren de kunde en kracht van Fideel Dienstverlening in Eindhoven. Bij de oprichting in 1973 was ons bedrijf voornamelijk actief als glazenwasser en schoonmaakbedrijf. Inmiddels hebben we onze service uitgebreid met verschillende bouwkundige werkzaamheden en huishoudelijke hulp op maat. Door onze uitgebreide service zijn we vandaag de dag een interessante partner voor vele bedrijven in de regio en kunt ook u met al uw vragen en werkzaamheden bij ons terecht.

Meer informatie: neem contact op

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Fideel Dienstverlening, onze tarieven voor schoonmaakwerk in Helmond of onze specialismen? Aarzel dan niet en bel naar 0499 – 37 50 10voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen!

Fideel B.V.

Een multifunctioneel bedrijf met drie verschillende werkmaatschappijen.

Adresgegevens

Beemdstraat 17
5653 MA
Eindhoven

Contactgegevens

Share This