[wpseo_breadcrumb]

Fideel ontzorgt

Bij ons staat kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Fideel zakelijk

Fideel Dienstverlening B.V. is al bijna 40 jaar werkzaam in de zakelijke markt.

Fideel bouwservice

De activiteiten variëren van asbestverwijdering tot renovatiesloop.

Schoonmaakster Eindhoven

Bent u op zoek naar een schoonmaakster in Eindhoven die bijvoorbeeld uw kantoorruimte of woning kan schoonmaken? Dan kan Fideel u helpen. Ons glazenwassers- en schoonmaakbedrijf verzorgt verschillende diensten. Al onze werkzaamheden worden gekenmerkt door kwaliteit en vakmanschap. Ons personeel is dan ook vooraf goed geschoold, gecertificeerd en er wordt veel rekening gehouden met hun welbevinden. Dit helpt hen hun dagelijkse werk beter uit te voeren.

Professionele schoonmaakster in Eindhoven voor particuliere en zakelijke klanten

Fideel maakt schoon voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het grootste deel van onze klantenkring is zakelijk. Zo maken wij bijvoorbeeld kantoren, garagebedrijven, showrooms, medische praktijken en bibliotheken schoon. Wij zijn ervan overtuigd dat een schone omgeving invloed heeft op de gezondheid en daarmee het ziekteverzuim van de werknemers. Om het u gemakkelijk te maken bieden wij onze schoonmaakwerkzaamheden aan in de vorm van pakketten:

  • Basispakket: er wordt eenmalig of periodiek vakkundig schoongemaakt met een frequentie die berekend is op het aantal m2. Bij periodieke schoongemaakt wordt er ook rekening gehouden met terugkerende werkzaamheden zoals het schoonmaken van kasten, ramen en luchtfilters.
  • All-in pakket: u wordt volledig ontzorgd. Wij creëren voor u een schoon en werkbaar milieu. Werkzaamheden zoals het schoonmaken van vloeren, ramen, luchtfilters en lampen worden door onze schoonmakers uitgevoerd.
  • Glasbewassing: de ramen worden zowel binnen als buiten gewassen door gecertificeerde glazenwassers.

U kunt zelf kiezen voor welke werkzaamheden u een schoonmaakster wilt inschakelen in Eindhoven. Als u nog vragen heeft of een afspraak met ons wilt maken om uw wensen te bespreken, kunt u daarvoor bellen naar 0499 – 37 50 10. Dan zorgen we dat er snel een schoonmaakster komt om uw pand in Eindhoven grondig schoon te maken.

Fideel B.V.

Een multifunctioneel bedrijf met drie verschillende werkmaatschappijen.

Adresgegevens

Beemdstraat 17
5653 MA
Eindhoven

Contactgegevens

Share This