[wpseo_breadcrumb]

Fideel ontzorgt

Bij ons staat kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Fideel zakelijk

Fideel Dienstverlening B.V. is al bijna 40 jaar werkzaam in de zakelijke markt.

Fideel bouwservice

De activiteiten variëren van asbestverwijdering tot renovatiesloop.

Schoonmaakbedrijf Geldrop

Fideel Dienstverlening is hét schoonmaakbedrijf in Geldrop en omgeving! Wij zijn het meest innovatieve en flexibele schoonmaak bedrijf voor de zakelijke markt in de regio en hebben daarmee een grote naamsbekendheid verkregen. Met een uitgebreid aanbod schoonmaakdiensten zijn we een interessante partner voor diverse bedrijven, zoals gemeentelijke instellingen, kantoren, showrooms en zorginstellingen. Wij hechten veel waarde aan scholing en professionaliteit. U kunt bij ons dan ook altijd rekenen op professionele medewerkers en een deskundig advies!

Professioneel schoonmaakbedrijf in de buurt van Geldrop

Fideel Dienstverlening is al ruim 40 jaar werkzaam op de zakelijke markt en biedt daarbij verschillende schoonmaakdiensten en bouwwerkzaamheden aan. Door onze uitgebreide service zijn we een betrouwbare en handige partner voor bedrijven met verschillende hulpvragen. Bent u nog op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de buurt van Geldrop voor het schoonmaken van uw pand? Kies dan voor het betrouwbare en professionele personeel van Fideel Dienstverlening. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een schone werkplek is en daar helpen we u dan ook graag aan!

Kwaliteit en Duurzaam

Fideel Dienstverlening staat voor kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. De kwaliteit van ons schoonmaakbedrijf staat ook in Geldrop en omgeving hoog in het vaandel. Mede door het gebruik van geheel duurzaam geproduceerde materialen staan wij garant voor een uitstekend resultaat. Meer weten? Bel naar 0499 – 37 50 10.

Fideel B.V.

Een multifunctioneel bedrijf met drie verschillende werkmaatschappijen.

Adresgegevens

Beemdstraat 17
5653 MA
Eindhoven

Contactgegevens

Share This