Home » Schoonmaak kantoren Eindhoven

Fideel ontzorgt

Bij ons staat kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Fideel zakelijk

Fideel Dienstverlening B.V. is al bijna 40 jaar werkzaam in de zakelijke markt.

Schoonmaak van kantoren in en nabij Eindhoven

Voor een professionele schoonmaak van kantoren of kantoorpanden in Eindhoven, Veldhoven of omgeving schakelt u het best Fideel Dienstverlening B.V. in. We zijn al ruim 40 jaar werkzaam in de schoonmaakbranche en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets investeren wij graag in de scholing, certificering en het welbevinden van onze medewerkers. Deze investeringen ziet u terug in de kwaliteit en snelheid die wij leveren. U wilt toch ook zo’n goede service ontvangen?

Vakkundige schoonmaak van kantoren in Eindhoven, Veldhoven en omstreken

Als u kantoorpanden heeft in of vlak bij Eindhoven of Veldhoven, wilt u natuurlijk dat deze regelmatig een schoonmaak krijgen. Dat kan met onze periodieke schoonmaakservice. Vertel ons uw wensen en wij leveren schoonmaakdiensten op maat. Daarnaast is ook eenmalige schoonmaak mogelijk, bijvoorbeeld vóór oplevering van een nieuw pand. Ook glasbewassing kunnen wij voor u uitvoeren. Zo ziet uw vastgoed er altijd netjes uit.

Kies uit verschillende pakketten

De schoonmaak van kantoren en kantoorpanden in en nabij Eindhoven en Veldhoven vraagt om maatwerk. Daarom kunt u bij ons kiezen uit verschillende schoonmaakpakketten. Gaat u voor het basispakket, basis en periodiek of all-in? Uiteraard is het ook mogelijk om in overleg met u een pakket op maat samen te stellen. Hierdoor voldoet de schoonmaak geheel aan uw wensen en eisen.

Neem contact met ons op bij interesse of vragen

Bent u geïnteresseerd in onze schoonmaak van kantoren en kantoorpanden in en rondom Eindhoven en Veldhoven? Of heeft u hier vragen over? Neem dan zeker contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of telefonisch via 040-3020105.

Fideel B.V.

Een multifunctioneel bedrijf

Adresgegevens

Hurksestraat 60
5652 AL
Eindhoven

Contactgegevens

Telefoon: 040-3020105
E-mail: info@fideel.nl

Share This