Home » Schoonmaak Eindhoven

Fideel ontzorgt

Bij ons staat kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Fideel zakelijk

Fideel Dienstverlening B.V. is al bijna 40 jaar werkzaam in de zakelijke markt.

Fideel bouwservice

De activiteiten variëren van asbestverwijdering tot renovatiesloop.

Schoonmaak Eindhoven

De schoonmaak van kantoren in Eindhoven kan worden uitgevoerd door Fideel. Wij onderscheiden ons op vele manieren van andere schoonmaakbedrijven die u kunt inschakelen voor het schoonmaken van bedrijfspanden. Ten eerste bieden wij een zeer groot aantal schoonmaakdiensten aan, die wij hebben ondergebracht in verschillende pakketten. Daarnaast besteden wij zeer veel aandacht aan de scholing, de certificering en het welbevinden van onze medewerkers en medewerksters. Zo kunnen zij hun dagelijkse werk op hoog niveau uitvoeren. Ook maken wij altijd goede afspraken vooraf en is er regelmatig overleg over de werkzaamheden. Op deze manier slagen wij erin de kwaliteit te handhaven.

Het belang van een grondige schoonmaak van kantoren in Eindhoven

De schoonmaak van kantoren in Eindhoven is zeer belangrijk. Een schone werkomgeving zorgt namelijk voor een betere gezondheid van uw werknemers en minder ziekteverzuim. Het enige dat u hoeft te doen, is onze hulp inschakelen. Wij zijn zeer ervaren in het schoonmaken van bedrijfspanden. Als u graag uw bedrijfsruimte wilt laten schoonmaken door ons, bent u dan ook verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Wij vinden het bovendien belangrijk om een betrouwbare service te verlenen. Daarom zal een vaste medewerker worden aangesteld voor de schoonmaak van uw bedrijfsruimte in Eindhoven. Wij verzorgen onder andere de volgende soorten schoonmaakwerkzaamheden:

  • Kantoren;
  • Medische praktijken;
  • Appartementsgebouwen;
  • Opleveringsschoonmaak.

Fideel schoonmaakpakketten

Als u ons wilt inschakelen voor de schoonmaak van kantoren in Eindhoven, kunt u kiezen voor verschillende pakketten. Ten eerste is er het basispakket. Er worden dan standaard schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd. Dit kan eenmalig, maar ook periodiek. Daarnaast bieden wij een all-in pakket aan voor het schoonmaken van bedrijfspanden. Er wordt een schoon en werkbaar milieu gecreëerd. De schoonmaak wordt volledig aan ons uitbesteedt. Ten slotte kunt u ook kiezen voor het glasbewassingpakket. De ramen worden dan regelmatig gewassen, zowel aan de binnen- als buitenkant.

Afspraak maken

Voordat onze werknemers uw bedrijfspanden kunnen schoonmaken, zult u eerst een afspraak met ons moeten maken. Wij bespreken dan al uw wensen wat betreft de schoonmaak van uw kantoren in Eindhoven. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 040-3020105.

Fideel B.V.

Een multifunctioneel bedrijf

Adresgegevens

Hurksestraat 60
5652 AL
Eindhoven

Contactgegevens

Telefoon: 040-3020105
E-mail: info@fideel.nl

Share This