Fideel ontzorgt

Bij ons staat kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Fideel zakelijk

Fideel Dienstverlening B.V. is al bijna 40 jaar werkzaam in de zakelijke markt.

Fideel bouwservice

De activiteiten variëren van asbestverwijdering tot renovatiesloop.

Schoonmaak bedrijf Eindhoven

Fideel Dienstverlening is het schoonmaak bedrijf in Eindhoven waar u kunt kiezen uit diverse schoonmaakpakketten! Door onze persoonlijke aanpak kunnen we elke klant een schoonmaakdienst op maat aanbieden die voldoet aan alle betreffende wensen en eisen. Zowel grote als kleine bedrijven, kantoren en overheidsinstellingen, bij Fideel Dienstverlening regelen we het voor u. Ook  glazenwassen en stofzuigen behoren tot onze uitgebreide mogelijkheden. Bekijk de verschillende schoonmaakdiensten in regio Eindhoven eenvoudig online en neem gerust contact met ons op!

Professioneel schoonmaak bedrijf Fideel Dienstverlening in Eindhoven

Opzoek naar een professioneel schoonmaak bedrijf in regio Eindhoven? Bij Fideel Dienstverlening staan kwaliteit, veiligheid, klanttevredenheid en milieu voorop. De kwaliteit van onze werkzaamheden is dan ook van hoog niveau. Als schoonmaak bedrijf uit de regio Eindhoven maken we met u goede afspraken over de werkzaamheden bij u in Eindhoven. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen wij u een uitstekende kwaliteit garanderen. Daarnaast zullen we regelmatig met u overleggen om de relatie zo goed mogelijk in stand te houden en prettig samen te kunnen werken. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak om in gesprek te gaan met één van onze medewerkers!

Schoonmaakservice bedrijf Eindhoven

Als schoonmaak bedrijf in Eindhoven en omgeving leveren wij verschillende schoonmaakpakketten zodat we al onze klanten kunnen voorzien van service op maat. We maken daarbij onderscheid tussen:

  • Basisschoonmaak eenmalig of periodiek
  • All-inschoonmaak
  • Glasbewassing

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0499 – 37 50 10.

Fideel B.V.

Een multifunctioneel bedrijf met drie verschillende werkmaatschappijen.

Adresgegevens

Beemdstraat 17
5653 MA
Eindhoven

Contactgegevens

Share This