Renovatiesloopwerken

Met de moderne machines is er een minimum aan overlast voor de omwonenden. Bovendien zijn onze medewerkers uitgerust met de modernste apparatuur, hetgeen hun veiligheid en gezondheid ten goede komt. Dit bevordert de motivatie van het personeel, hetgeen voor u weer meer veiligheid betekent.

Kwaliteit en veiligheid zijn voor ons even vanzelfsprekend als het nakomen van de afspraken.
Tijdens sloopwerkzaamheden komt kwartsstof vrij, dit stof is ongezond voor iedereen en komt voor in veel bouwmaterialen. Dit is ongezond voor de bouwplaats medewerker en in het algemeen en zeker voor onze sloper welke de sloopwerken uitvoert.

Veel van onze sloopwerkzaamheden zijn in bewoonde woningen welke gerenoveerd worden deze woningen krijgen een nieuwe keuken, badkamer en toilet. hiervoor worden alle wandtegels afgehakt en de leidingen opnieuw in de muur gefreesd.

Ook de bewoners hebben overlast van het stof tijdens het slopen, helaas kan er niet stof vrij worden gesloopt. Wel; wordt er door Fideel Bouwservice veel aangedaan om het stof voor onze medewerker en de bewoners de beheersen en te verlagen.

Onze medewerker wordt voorzien van PBM met P2 filters, ook maken wij gebruik van apparatuur met hierop stofafzuiging.

het stof wat niet wordt afgezogen door de apparatuur komt toch in de te slopen ruimte en kan zicht verder verspreiden in de woning, een raam openzetten is onvoldoende en niet de oplossing.

Door Fideel Bouwservice is een stofbak ontwikkeld welke het stof tot een minimum beperkt. Door middel van een ruimte afzuigventilator met hieraan een slang gekoppeld van Ø 300 mm welke aan de andere kant is aangesloten op de stofbak. De stofbak is aan de binnen zijde om een dusdanige manier vormgegeven dat het stof neerslaat en in de bak blijft eventueel reststof word opgevangen aan de boven zijde door Hepa filters.

Het stof in de ruimte is hierdoor dusdanig beperkt dat er bijna geen stof meer vrijkomt welke een belasting kan zijn voor onze medewerker. Tevens is het een heel groot voordeel dat er in de woning zich bijna geen stof zich meer verspreid. De bewoner heeft hier grote voordelen van aangezien de overlast van stof hierdoor bij hem geheel is weggenomen.

Heeft u vragen?

Fideel B.V.

Een multifunctioneel bedrijf met drie verschillende werkmaatschappijen.

Adresgegevens

Beemdstraat 17
5653 MA
Eindhoven

Contactgegevens

Telefoon: 0499 - 37 50 10
E-mail: info@fideel.nl

Share This