Home » Pgb huishoudelijke hulp Eindhoven

Fideel ontzorgt

Bij ons staat kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Fideel zakelijk

Fideel Dienstverlening B.V. is al bijna 40 jaar werkzaam in de zakelijke markt.

Met pgb een huishoudelijke hulp in regio Eindhoven

Heeft u een persoonsgebonden budget (pgb) en wilt u hiermee graag huishoudelijke hulp inkopen in Eindhoven, Veldhoven, Best of omgeving? Bij Fideel Dienstverlening B.V. is dit mogelijk. Wij leveren al jaren huishoudelijke hulp aan mensen met diverse zorgbehoeftes. Door onze kleinschaligheid houden wij de hulp persoonlijk en kunnen we snel inspelen op veranderingen in zorgbehoeftes. Zo ontvangt u altijd de zorg die u wenst.

Hoe koopt u met een pgb huishoudelijke hulp in, in Eindhoven, Best of Veldhoven?

Wilt u met uw pgb huishoudelijke hulp inkopen in of nabij Eindhoven, Best of Veldhoven? Dan zit u bij ons helemaal goed. Behalve het feit dat wij WMO-hulp leveren, regelen wij ook huishoudelijke hulp voor mensen met een pgb. Neem contact met ons op voor een intakegesprek. Tijdens de intake bespreken we uw wensen en behoeften en stellen we een pakket op maat op. U bepaalt zelf het aantal uren dat wij langskomen. Zo houdt u sterk de regie over uw leven.

Wat kunt u van ons verwachten?

Als u met uw pgb huishoudelijke hulp bij ons inkoopt, komen wij op de afgesproken momenten bij u thuis langs in Eindhoven, Best of Veldhoven en leveren we de benodigde hulp. Dit kan periodiek schoonmaken zijn, maar wij kunnen nog meer voor u doen. Als u bijvoorbeeld net uit het ziekenhuis komt, regelen wij dat de u de nodige zorg krijgt. We halen onder andere medicijnen op bij de apotheek, doen boodschappen en zorgen voor maaltijden. Hierdoor kunt u zich volledig focussen op uw herstel.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Woont u in of nabij Eindhoven, Best of Veldhoven en wilt u graag met uw pgb onze huishoudelijke hulp inschakelen? Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem in beide gevallen contact met ons op via het formulier of door te bellen naar 0499 – 37 50 10. Wij staan voor u klaar.

Fideel B.V.

Een multifunctioneel bedrijf

Adresgegevens

Hurksestraat 60
5652 AL
Eindhoven

Contactgegevens

Telefoon: 040-3020105
E-mail: info@fideel.nl

Share This