Home » Opleveringsschoonmaak Eindhoven

Fideel ontzorgt

Bij ons staat kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Fideel zakelijk

Fideel Dienstverlening B.V. is al bijna 40 jaar werkzaam in de zakelijke markt.

Opleveringsschoonmaak in Eindhoven en omgeving

Zoekt u een bedrijf dat de opleveringsschoonmaak voor uw pand in Eindhoven, Veldhoven of omstreken kan verzorgen? Dat zijn wij van Fideel Dienstverlening B.V. u graag van dienst. Of het nu gaat om de schoonmaak vóór de oplevering van een nieuwbouwhuis of de schoonmaak na een verhuizing; wij staan voor u klaar. Onze experts leveren altijd maatwerk en dankzij uw contactpersoon blijft u altijd op de hoogte van de vorderingen. Zo’n goede service wilt u toch ook ontvangen?

Opleveringsschoonmaak in de regio’s Eindhoven en Veldhoven voor elk type pand

Is uw nieuwbouwproject afgerond of verhuizen uw huidige huurders? Voordat de (nieuwe) bewoners arriveren, wilt u natuurlijk dat het huis of appartement helemaal schoon is. Uiteraard geldt dit ook voor kantoorpanden die een nieuwe huurder krijgen. In al deze gevallen staan wij in Eindhoven, Veldhoven en omgeving voor u klaar met professionele opleveringsschoonmaak. Onze schoonmaakspecialisten zorgen ervoor dat alles er prachtig uitziet. Bovendien werken wij met schoonmaakmiddelen die het milieu niet of zo min mogelijk schaden. Zo maakt u ook nog eens een duurzame keuze.

Voor zakelijke en particuliere klanten

Of u nu een zakelijke of particuliere klant bent; op schoonmaakgebied ontzorgen wij u volledig. Kantoren, zorginstellingen, huizen; wij maken ze allemaal perfect schoon. Dit kan zowel periodiek als eenmalig. In Eindhoven en Veldhoven bieden wij dan ook niet alleen opleveringsschoonmaak, maar nog veel meer schoonmaakdiensten aan.

Neem contact op bij vragen of interesse

Wilt u graag gebruikmaken van onze opleveringsschoonmaak in of nabij Eindhoven of Veldhoven? Of heeft u vragen over de mogelijke schoonmaakpakketten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 040-3020105.

Fideel B.V.

Een multifunctioneel bedrijf

Adresgegevens

Hurksestraat 60
5652 AL
Eindhoven

Contactgegevens

Telefoon: 040-3020105
E-mail: info@fideel.nl

Share This