[wpseo_breadcrumb]

Fideel ontzorgt

Bij ons staat kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Fideel zakelijk

Fideel Dienstverlening B.V. is al bijna 40 jaar werkzaam in de zakelijke markt.

Fideel bouwservice

De activiteiten variëren van asbestverwijdering tot renovatiesloop.

Huishoudelijke hulp Nuenen

Behoefte aan huishoudelijke hulp in Nuenen of omgeving? Bekijk dan wat Fideel Dienstverlening voor u kan betekenen. Wij zijn al voor verschillende bedrijven, stichtingen en overheden in Nederland een betrouwbare partner op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden. Door onze ruime ervaring, vakkennis en gekwalificeerde medewerkers kunnen we u diverse schoonmaakdiensten aanbieden. Bekijk de verschillende mogelijkheden eenvoudig online of neem contact op met een van onze specialisten voor een persoonlijk advies!

Professionele huishoudelijke hulp in de regio Nuenen

Niet iedereen kan zelfstandig wonen zonder professionele hulp bij het schoonmaken, aankleden, boodschappen doen of andere zaken. Bij Fideel Dienstverlening vinden we het belangrijk om mensen zo goed mogelijk te ondersteunen bij huishoudelijke taken zodat ze langer thuis kunnen blijven wonen en kunnen genieten van hun vertrouwde omgeving. Iedereen is tenslotte op zijn best in zijn eigen huis met zijn eigen spullen. Wij bieden al aan verschillende mensen huishoudelijk hulp in Nuenen en de omgeving van Eindhoven en zijn ook u graag zo optimaal mogelijk van dienst.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over Fideel Dienstverlening als bedrijf, onze hulp of de huishoudelijke hulp in Nuenen en omgeving? Bel ons dan  op telefoonnummer: 0499 – 37 50 10. U kunt tevens met dit nummer bellen om een afspraak te maken  met één van onze specialisten.

Fideel B.V.

Een multifunctioneel bedrijf met drie verschillende werkmaatschappijen.

Adresgegevens

Beemdstraat 17
5653 MA
Eindhoven

Contactgegevens

Share This