Home » Huishoudelijke hulp Eindhoven

Fideel ontzorgt

Bij ons staat kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Fideel zakelijk

Fideel Dienstverlening B.V. is al bijna 40 jaar werkzaam in de zakelijke markt.

Huishoudelijke hulp Eindhoven

Als u al tijden heeft gezocht naar huishoudelijke hulp in Eindhoven, kunt u uw zoektocht staken. Fideel is namelijk wat u zoekt. Wij zijn een multifunctioneel bedrijf dat diverse activiteiten verricht. Doordat deze van elkaar verschillen, zijn ze ondergebracht in twee werkmaatschappijen, genaamd Fideel Dienstverlening Zakelijk en Fideel Dienstverlening Zorg. Als u een huishoudhulp in Eindhoven wilt inschakelen, bent u bij Fideel Dienstverlening Zorg aan het juiste adres.

Huishoudelijke hulp gezocht in Eindhoven: Fideel is u van dienst!

Het doel van onze huishoudelijke hulp in Eindhoven is u te ontzorgen. Wij nemen diverse huishoudelijke taken van u over, zoals schoonmaak- of strijkwerk. U kunt in die lekker ontspannen en hoeft zich even nergens zorgen over te maken. Ook als u een tijdelijke huishoudhulp nodig heeft in Eindhoven, bijvoorbeeld vanwege een ongeval of bij uitval, kunt u Fideel inschakelen. Wij helpen iedereen die al lang naar huishoudelijke hulp heeft gezocht in Eindhoven bij alle taken die zij zelf even niet uit kunnen voeren. Naast de standaard huishoudelijke werkzaamheden, kunt u ons ook voor meer specifieke taken inschakelen, zoals:

  • Voorjaarsschoonmaak van uw terras;
  • Verwijderen van groene aanslag op uw stoep.

Bovendien zijn wij er ook voor het sociale aspect. Zo kunnen we u begeleiden bij het boodschappen doen of maken we een gezellig praatje met u.

WMO huishoudelijke hulp gezocht in Eindhoven en omstreken

WMO staat voor Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Deze wet houdt in dat gemeenten ervoor zorgen dat men zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Zo zijn gemeenten bijvoorbeeld verantwoordelijk voor dagbesteding of ondersteuning bij mantelzorg. Als u een WMO-aanvraag doet, kunt u ook huishoudelijke hulp krijgen van Fideel in Eindhoven. Eerst vraagt u bij de gemeente Eindhoven een huishoudhulp aan. U krijgt dan een folder met zorgaanbieders, waaronder Fideel. Als u voor ons kiest, zoeken wij, op basis van de intake, een passende medewerker die bij u langs kan komen in Eindhoven als huishoudhulp.

Afspraak maken

Als u interesse heeft in onze huishoudelijke hulp in Eindhoven, kunt u een afspraak met ons maken om te zien wat er mogelijk is. U kunt daarvoor bellen naar 040-3020105.

Fideel B.V.

Een multifunctioneel bedrijf

Adresgegevens

Hurksestraat 60
5652 AL
Eindhoven

Contactgegevens

Telefoon: 040-3020105
E-mail: info@fideel.nl

Share This