[wpseo_breadcrumb]

Fideel ontzorgt

Bij ons staat kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Fideel zakelijk

Fideel Dienstverlening B.V. is al bijna 40 jaar werkzaam in de zakelijke markt.

Fideel bouwservice

De activiteiten variëren van asbestverwijdering tot renovatiesloop.

Glazenwasser Valkenswaard

Een goede glazenwasser in Valkenswaard of Helmond werkt niet alleen vakkundig en levert u schone ramen op, ook veiligheid staat, vrij letterlijk, hoog in het vaandel. Een glazenwasser in Valkenswaard of Helmond werkt vaak op grote hoogte en komt op plekken waar u zelf niet bij kunt. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat de glazenwasser in kwestie goed is opgeleid en weet welke maatregelen er moeten worden getroffen bij het werken op hoogte. De vakkundige glazenwassers van Fideel zijn hier dan ook in getraind en weten precies wat ze moeten doen en nodig hebben om uw pand in Valkenswaard of Helmond van brandschone ramen te voorzien. Bekijk onze schoonmaakpakketten.

Kwaliteit, veiligheid en vakmanschap bij glazenwasser in Valkenswaard en Helmond

De glazenwassers van Fideel werken altijd volgens de meest moderne veiligheidsnormen en Arbo-regels. Daarmee wordt het wassen van uw ramen ook op grote hoogte een veilige en verantwoorde onderneming. Al onze medewerkers zijn daarom ook minimaal in het bezit van:

  • VVA I (basisveiligheid);
  • VVA II (leidinggevenden);
  • BHV (Bedrijfshulpverlening).

Om in contact te komen met een goede glazenwasser in Valkenswaard of Helmond kunt u op onze website een afspraak inplannen, maar u kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 0499-37 50 10. Onze medewerkers staan u graag te woord voor een antwoord op al uw vragen.

Fideel B.V.

Een multifunctioneel bedrijf met drie verschillende werkmaatschappijen.

Adresgegevens

Beemdstraat 17
5653 MA
Eindhoven

Contactgegevens

Share This