Home » Glazenwasser Nuenen

Fideel ontzorgt

Bij ons staat kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Fideel zakelijk

Fideel Dienstverlening B.V. is al bijna 40 jaar werkzaam in de zakelijke markt.

Fideel bouwservice

De activiteiten variëren van asbestverwijdering tot renovatiesloop.

Glazenwasser Nuenen

Een professionele glazenwasser schakelt u in via Fideel in Eindhoven, nabij Nuenen, Son en Breugel en Geldrop. Wat in 1973 begon als glazenwassers- en schoonmaakbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een multifunctioneel bedrijf dat de diverse werkzaamheden heeft ondergebracht in drie verschillende werkmaatschappijen: Fideel Dienstverlening Zorg, Fideel Dienstverlening Zakelijk en Fideel Bouwservice. Onze glazenbewassing valt onder Fideel Dienstverlening Zakelijk. Deze werkmaatschappij is verantwoordelijk voor zowel zakelijke als particuliere schoonmaak.

Professionele glazenwasser in regio Nuenen, Son en Breugel en Geldrop

Als u zelf geen tijd wilt besteden aan het wassen van uw ramen in regio Nuenen, Son en Breugel en Geldrop, schakelt u een glazenwasser van Fideel in. Bij glasbewassing zijn kwaliteit, veiligheid en vakmanschap voor ons van groot belang. Onze glazenwassers werken in overeenstemming met het Document Gevelonderhoud en het Supplement op het Document Gevelonderhoud. Bovendien is ons vakkundige personeel goed opgeleid waardoor zij op verantwoorde manier, volgens de Arbo- en veiligheidsregels, uw ramen wassen. Ze zijn onder andere in het bezit van:

  • VVA I (basisveiligheid);
  • VVA II (leidinggevend);
  • BHV (bedrijfshulpverlener.

Daardoor kunnen zij ook op grote hoogten ramen wassen. Er moeten dan wel doeltreffende maatregelen worden getroffen. Zo kan het bijvoorbeeld nodig zijn om veilige steigers, stellingen, bordessen, werkvloeren, hekwerken of leuningen te plaatsen zodat een veilige werksituatie ontstaat.

Diverse schoonmaakpakketten

Glasbewassing is een apart schoonmaakpakket dat wordt aangeboden door Fideel. Zowel binnen als buiten kunnen uw ramen in regio Nuenen, Son en Breugel en Geldrop worden gewassen door onze vakkundige glazenwasser. Wij beiden daarnaast ook nog andere schoonmaakpakketten aan. Zo kunt u kiezen voor een basispakket, wat inhoudt dat wij vakkundig uw kantoor of ander object komen schoonmaken. Daarnaast is er ook het all-in pakket. Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden worden ook vloeren, ramen, lampen en luchtfilters periodiek schoongemaakt. U wordt volledig ontzorgd.

Contact opnemen

Wilt u graag een glazenwasser van Fideel inhuren voor glasbewassing in regio Nuenen, Son en Breugel en Geldrop? Dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 040-3020105. De glazenwasser komt zo snel mogelijk uw ramen wassen!

Fideel B.V.

Een multifunctioneel bedrijf

Adresgegevens

Hurksestraat 60
5652 AL
Eindhoven

Contactgegevens

Telefoon: 040-3020105
E-mail: info@fideel.nl

Share This