[wpseo_breadcrumb]

Fideel ontzorgt

Bij ons staat kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Fideel zakelijk

Fideel Dienstverlening B.V. is al bijna 40 jaar werkzaam in de zakelijke markt.

Fideel bouwservice

De activiteiten variëren van asbestverwijdering tot renovatiesloop.

Asbest verwijderen Eindhoven

Asbest verwijderen, bijvoorbeeld in Eindhoven, is aan strenge regels gebonden. Alleen onder leiding van een Deskundig Toezichthouder Asbest mag het verwijderen van asbest plaatsvinden. Het reinigingsteam dient adembescherming en de juiste beschermende kleding te dragen en ook voor het afvoeren van asbest gelden strenge regels. Het team van Fideel Bouwservice voldoet aan deze regels en staat garant voor veilige en vakkundig asbestsanering.

Asbest veilig laten verwijderen door Fideel Bouwservice uit Eindhoven

Bedrijven mogen niet zomaar asbest verwijderen en daar weten we bij Fideel Bouwservice in Eindhoven alles van. Jaarlijks worden we gecontroleerd om te kijken of we voldoen aan de strenge regels omtrent asbest verwijdering. Bij Fideel Bouwservice hebben we enkele specialisten in huis met een certificaat voor het veilig en verantwoord verwijderen van asbest en zullen zij deskundig toezicht houden op de gang van zaken. Heeft u asbest in uw pand en zou u dit graag laten verwijderen? Vraag ons dan gerust om eens langs te komen!

Afspraak maken

Maak een afspraak met één van onze specialisten om te kijken of asbest verwijderen in uw pand in de omgeving Eindhoven verstandig is. Wij informeren en adviseren u graag op locatie zodat we precies weten wat de situatie is en u een goed advies kunnen geven. Bel naar 0499 – 37 50 10om een afspraak te maken om meer te weten te komen over onze bouwservices.

Fideel B.V.

Een multifunctioneel bedrijf met drie verschillende werkmaatschappijen.

Adresgegevens

Beemdstraat 17
5653 MA
Eindhoven

Contactgegevens

Share This