[wpseo_breadcrumb]

Fideel ontzorgt

Bij ons staat kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Fideel zakelijk

Fideel Dienstverlening B.V. is al bijna 40 jaar werkzaam in de zakelijke markt.

Fideel bouwservice

De activiteiten variëren van asbestverwijdering tot renovatiesloop.

​Asbestsanering in Brabant

Asbestsanering in elke regio in Brabant kan worden uitgevoerd door Sloop en Milieutechniek Brabant, in samenwerking met Fideel. In 1973 zijn we gestart als glazenwasser en schoonmaakbedrijf in Eindhoven. Door de jaren heen hebben we een brede klantenkring opgebouwd en onze service uitgebreid met huishoudelijke ondersteuning en asbestverwijdering. Bij al onze werkzaamheden staat schoonmaken centraal, wat dit een goede combinatie maakt. Bekijk ons brede dienstenpakket voor het verwijderen van asbest in Brabant eenvoudig online en neem bij vragen gerust contact met ons op!

Laat ons bedrijf de asbestsanering voor uw pand regelen

Er is geen verbod op asbestdaken en de toepassing van asbestgolfplaten. Wel moeten de werkzaamheden door een gecertificeerd bedrijf gedaan worden  Bedrijven die asbestverwijdering zoeken voor hun dak kunnen gebruik maken van de hiervoor geldende subsidieregeling. Daarom is het zaak dat u vaart zet achter uw asbestsanering. S.M.B. is uw en onze partner bij uitstek voor het verwijderen van asbest uit de dakconstructie van uw pand in Brabant.

Vele andere diensten uit het aanbod van Fideel

Naast onze diensten voor asbestverwijdering kunt u bij Fideel terecht voor nog vele andere diensten. Wist u bijvoorbeeld dat wij schoonmaakwerkzaamheden verrichten, zowel voor particulieren als bedrijven? Ons multifunctioneel bedrijf is verdeeld in drie verschillende werkmaatschappijen, elk zorg dragend voor een specifiek takenpakket. Zo verzorgen wij glazenreiniging, meerdere schoonmaakpakketten, huishoudelijke zorg, maar ook sociale dienstverlening. Alles is mogelijk; wij gaan graag met u in gesprek om ervoor te zorgen dat u altijd exact het dienstenpakket afneemt dat u wenst. Hier stellen wij dan een vrijblijvende offerte voor op.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze aanpak voor asbestsanering of de gevolgen van asbestverwijdering voor de omgeving? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over het verwijderen van asbest uit uw object in Brabant! U kunt ons bereiken door middel van ons contactformulier of telefonisch via 0499 – 37 50 10.

Fideel B.V.

Een multifunctioneel bedrijf met drie verschillende werkmaatschappijen.

Adresgegevens

Beemdstraat 17
5653 MA
Eindhoven

Contactgegevens

Share This